Kött och Makaroner ..

.. är precis vad jag nyss åt, lagat av Moi såklart! =) det var riktigtriktigt gott faktiskt :) Om en stund ska jag duscha och börja göra mig i ordning, just nu kollar jag på gossip girl, och funderar lite på vad jag ska ha på mig för kläder :p men nu måste jag skynda mig, vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon :)

Ännu en gång ..

.. Sitter jag i skolan ;)
Jag och Clara kollar fortfarande på gymnasium eftersom vi inte hade någonting att göra för vi hade prov på So'n i helklass, och då blev våran So i halvklass inställd :p så börjar vid 11.55 igen ^^ och jag slutade 10.45 :) Usch idag vill jag bara hem ifrån skolan, är sjukt trött och orkar inte med alla lektioner, menmen .. Ikväll är det hockey, så får iiinte åka hem! Fick skolkorten idag med, ska se om jag kan ta en hyfsad bild med en kamera på dom och lägga upp här :) Igår klippte jag mig, inte så stor skillnad, klippte upp håret lite bara ;) jaa, har inte så mycket mer att skriva mer än att det är studiedag imorgon, så blir det seger idag ska det firas stooort! :) haha. men nu ska jag gå ifrån datorn :p vi hörs säkert senare idag! =)


ii skolan!

Hallåååå! =))
jaa, i skolan där är vart jag är just nu, sitter och letar efter olika gymnasium att gå på! :)
just nu är jag inne på att gå på Kunskapskällan i Herrljunga, där Clara som sitter jämte mig också är lite inne på att gå, vi får se hur det blir med det, eftersom isåfall får vi flytta hemifrån.. GAAAAH! :o haha, men det kan nog gå bra ifall jag har Clara som bor med mig :) Jag var ju så smart att jag missade bussen imorse, eller rättaresagt jag och Malin missade bussen, haha ^^ vi är inte speciellt smarta ;) ja, så vi fick ta en senare buss och sedan kom vi till skolan under språket klockan halv tio .. inte så härligt då elle? missa några lektioner haha :) Idag ska jag plugga som en tok eftersom jag har ett so prov imon, inte sååå roligt faktiskt .. menmen, det får bli så nu, jag får skylla mig själv om jag väljer att läsa twilight istället för frågorna och svaren vi gått igenom. Jaa, men nu måste jag skynda mig och leta lite mer gymnasieskolor, så vi hörs senare gullungar! :)

lååång dag

hejsan! :)
en lång dag kan man verkligen säga att det varit!
jobbigt i skolan med huvudvärk och jättetrött! :/ Men iallafall, efter skolan åkte jag hem först och sedan tog jag och mikaela våra mopeder till borås, där hon köpte sig en kamera, och bilder ifrån dagen kommer imorgon eller så :) mikaela måste nämligen skicka dom först ^^ haha :) Nyss förhörde min mamma mig på vårat so prov vi ska ha på onsdag, eller ja dom frågorna vi fått att svara på, kunde en hel del, men satt även samtidigt och camade med Mikael, som trodde att jag hade en hel konversation med mig själv (y) hahaha :p men jag förklarade för honom sedan att min mamma förhörde mig :) Imorgon vet jag inte vad som händer, orkar inte gå till skolan, men måste väl :/ hade hellre varit hemma och pluggat hela dagen! ..  menmen. Nu ikväll ska jag börja på andra twilight boken, vilket inte är så smart, men spelar ingen roll nu faktiskt, vill bara läsa mermermer! ^^ Förresten så dissade mikael mig nu :( han bara loggade ut :( dumma han! ;( hahaha, men nu ska jag börja läsa, godnatt sötnosar, vi hörs imon! =)

Roligare rubriker?

Hallåå! =)

Det blev inget pluggande idag inte, fastnade första twilight boken direkt när jag öppnade den och har legat och läst sedan jag skrev senast, inte såå bra när man har prov på onsdag va? :( jag får plugga imorgon helt enkelt, om jag nu inte ligger fastklistrad i soffan och läser, men det får jag inte göra, läxorna måste gå först faktiskt!. Mikael har fått underhålla mig lite smått, men för undefär en timma sedan så lämnade han mig för att duscha och kolla på film, elakt!! haha! Imorgon är det skola igen, längtar inte .. :/ menmen. bara att härda ut =) nej, nu ska jag fortsätta läsa tror jag ;) Vi hörs imorgon istället! :)

Justdet! Jag ska försöka komma på roligare rubriker än dagensdatum, så det blir lite variation, vi får se hur det går ;)


270909

Hejsan!
Varför blir det alltid så att när jag lägger ner min blogg så blir jag sugen på att blogga igen? :o
har vart sugen på att blogga nu i flera dagar! intebraaaa! så nu är bloggen uppe för läsning igen, och jag ska försöka få fler läsare till min blogg också! :) vi får se om det lyckas ;) haha!

Jag orkar däremot inte skriva idag, jag måste pluggaaa! har so prov på onsdag, så blir pluggpluggplugg resten av dagen idag, eller så kanske jag bäddar ner mig i sängen med första twilight boken och en kopp te, vii får se :) istället får ni massor med bilder som jag tagit sen jag la ner bloggen!



Jag i skolan ^^


Hockey!


Hooockey!


Mer Hockey! =)


H-O-C-K-E-Y, HOCKEY! =D

Och vem var på Hockeyn om inte Mikael? =)


Och bara för att retas så lägger jag upp en bild på mikael till! ;)

230909

Hejsan ..
Jag tänker ta en paus ifrån bloggen eftersom jag och simon gjorde slut igår och jag är totalt deprimerad just nu oså .. vi får se när jag kommer igång igen. Ha det bra så länge nu mina gulliga läsare! :)

200909

Hejjjs! :)

Har ju inte skrivit på ett tag, men vart jättemycket i skolan, och sen har jag gått och blivit förkyld nu igen, börjar bli trött på det här nu!..

Tisdagen efter skolan spenderade jag hemma, ingenting att göra verkligen..

Onsdagen efter skolan spenderade jag framför datorn med radion på slagen, eftersom de sände live ifrån Växjö vs Borås, första hockey matchen den här säsongen ju! =D hehe, även om matchen inte gick bra så var de kul och lyssna! :)

Torsdagen efter skolan spenderade jag hemma ännu en dag, finns ingenting och göra ju :o

Fredagen efter skolan däremot, Jag och malin gick tidigare från So'n för att åka in till ulricehamn och sedan vidare till borås! =) När vi kom till borås så gick vi direkt till telia, så att jag kunde lämna in min mobil på lagning, eftersom min uppåt knapp inte fungerar. Sedan gick vi till knalleland, och där åt vi på Max direkt :p sedan gick vi runt i knalleland, malin köpte ett par jeans, en tröja och lite så, jag själv köpte en mössa och lösnaglar ;) Vid 17.50 åkte jag och pappa in till borås igen, och åkte till ekohallen först, och sedan vidare till iiiiishallen! :D För årets första hemma match såklart, haha de va skojjj! =) fast den jävla skitdomaren alltså, gud vad jag ville hoppa sönder honooooom! :o

Igår hade jag sjukt tråkigt först, men sen tog jag och Tinna våra mopeder till ulricehamn och käka pizza ich hälsade på Julia och Vendela en stund, sen åkte vi hem och när jag kom hem stekte jag hamburgare till Daniel och sedan åkte jag och Mikaela till Fristad och köpte godis&dricka och lite så, sen åkte vi runt lite, och sedan hem till mig och kollade på "Man inte the house" :) det var skoj, sen när hon åkte hem så somnade jag gottttttigt! :) sovit hela natten, och vaknade lite efter sju. :p haha. Och idag ska jag och Mikaela åka till Ulricehamn och kolla hur gammal man måste va för att börja gymma :) tihi, så vi hörs senare! :)

150909

Hallåå! :)
orkade inte skriva igår, var i Borås med Simon, och hans mamma, lillebror och lillasyster! :) det var roligt,  tihi, när jag kom hem så kollade jag på tv :p haha. gjorde typ ingenting mer sen.. Idag har jag varit i skolan, de va dryggggt! Har mått sjukt dåligt hela dagen också, ont i magen! :/ men det fick gå ändå! =) lektionerna flöt på, gjorde massor på slöjden! :D stolt som en tok x) hahaha! Men sen på No'n, ja så gick jag därifrån, vi kom in i klassrummet, och de luktar sååå jävla illa, och sen får vi se att våran No lärare tagit in Äggstockar, livmoder och ändtarm och skit, fyfan! såå jävla äckligt :o Men pratade med han sen och han sa att de va lugnt! :) Idag ska jag nog inte göra någonting tror jag, kolla på film tror jag :p får se! :) ska nog fråga malin om hon ska med till hökerum och köpa lite godis eller nått ;D haha, men jag orkar inte skriva mer nu, tagit mig typ en timma och skriva det här inlägget! :p Förresten har ni hört att Patrick Swayze är död? han i till exempel Dirty Dancing, Ghost och så vidare!

130909

Hejjj! :)
Har glömt det viktigaste som hänt den här veckan! I Onsdags fick jag veta att jag och tufaa kanske ska få åka till Bangladesh i vår, fatta vad häääärligt! :D<3

130909

Hallååå! :)
jag hann/orkade inte skriva igår, gick ju moppekursen igår, och när jag kom hem så somnade jag typ direkt, och sen har jag sovit sen dess :p ahahaha! :) Ah, Moppekursen gick bra, haha tur att Julia va där med, annars hade jag ju dött verkligen .. haha, men ja, allt gick bra, hade alla rätt på provet och uppkörningen gick bra med! :) så snart är jag och Julia ute och kör på vägarna ;) haha, hon har iochförsig inte fått sin moppe än, så blir väl lite svårt :p och jag får inte köra lagligt än heller, rätt dryyygt! men snart så! =D och som jag skrev så somnade jag nästan direkt när jag kom hem, eller ja, jag somnade runt halv åtta kanske, och jag kom hem vid typ sex! :p ah, så det finns inte mycket mer att berätta nu, mer än att jag ska plugga heeela dagen idag, inte speciellt roligt! ;( menmen, vi hörs! :)

110909 - Fotoinlägg

Hallååå! :)
Nu kommer alla dessa bilder som jag har sagt att jag ska lägga ut. Nu kommer det bilder ifrån när jag färgade håret, ifrån några fotosessioner och ifrån vidablick! :) Klicka på bilderna för att se dem i större format! :) Förresten så är de suuug kvalité när man klickar på dom, dom är inte så suddiga och dåliga igentligen!


Färgning av mitt hår

jag med färgen i håret! :)


haha, vi kände för att vara lite cp ;)


när mitt hår var färgat så åkte vi till fristag och köpte godis! ;)
Malin påå bilden! :)


Jag i malins snygga hjälm x)

Fotosession

iceheart


bollll! x)


Rose in water


sky! :)

Vidablick

Jag klättrade upp 10 meter upp i luften och gick över en stock! :D


Simon (en Bdoare i 8b) klättrade upp och gick före mig! :)


Jacob och Svante fick göra en uppgift! :)



På Upptech! :p



Sofiia på upptech! ;D


Sofia och hennes nya bästa vän busschauffören Håkan! :)


Sofia var väääldigt koncentrerad! :D


Jacob och någon mer sjua hade rooligt på lekplatsen! :p


Sofia skulle åka ner för en annorlunda rushkana, men det gick inte så bra som ni ser! ;) hahaha! :D

orkar inte lägga up fler bilder nu, men vi hörs! :)

100909

Hallååå! =)
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Dryg men bra dag, hahaha jag och sofia hade för jävla kul där ett tag! =) Sen efter skolan åkte simon med mig hem, och han sitter här jämte mig just nu! :)<3 Så länge sedan vi var med varandra nu, nästan 2 veckor! :/<3 Men jaa, som jag sa så sitter han här jämte, så kan inte skriva så himla mycket :p Återkommer Imorgon igen! :)

090909

Hallååå! =)
idag har jag bara varit i skolan, va bra faktiskt! :) eller ja, både bra och dåligt ;) Skulle igentligen varit med simon idag efter skolan, men vi tar det imorgon istället, såå himla mycket plugg nu på sistone verkligen, hatar det! ;( sen att ha moppekursen att tänka på gör det ju inte alls bättre! :/ menmen, det ska nog lösa sig! :) Imorgon ska jag ju såklart till skolan, väääldigt lång dag har jag imon, men efter skolan följer simon med mig hem! :) längtar!<3 annars händer det ingenting speciellt imon, skriver antagligen imon kväll! ;) Pössss gullungar! =)

080909

hallååå! :)
Glömde skriva igår :o Hade massa och göra faktiskt! ..
jaa, igår var det ju skola, var både bra & dåligt faktiskt, men mest dåligt.. Orkar inte ta upp hela dagen igår, är inte på humör faktiskt :p
Jaa, dagen idag var myycket bättre! =) Började med planering, de va dryggggt! Sen hade vi matte, myycket roligare, även om matte inte är speciellt roligt :p sen hade vi språk och sen hade vi slöjd, men jag är ju vääldigt anti slöjd, så gjorde typ ingenting! ;) sen efter en timma på slöjden, så skulle vi gå och äta och sen skulle vi på en teater i musiksalen, den handlade om syskon själar, den var bra! :) och jag blev intervjuad utav tv4 som var där och filmade, länken till klippet kommer i slutet ! :) ah, och sen hade vi matte igen, de va drygt, men jobbade lite iallafall! ;) sen hade vi no och sen slutade vi, gick till bussen och åkte hem då så klart :p när jag kom hem åt jag och sen har jag bara kollat på tv och pluggat hela dagen.. Nu kollar jag på idol och snart ska jag sova! :) men vi hörs sötnosar! :)

- oj oj oj, bara jag som lyckas med att glömma lägga in länken till klippet ju :p
Jaja, här har ni den iallafall! :) http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/boras?videoId=1.1192472&renderingdepartment=2.40784

060909

Hallå! =)
Dagen idag har varit dryyyg! Väldigt lång har den iallafall varit ..
Det började iallafall med att jag vaknade vid 07.40 och gick direkt ner och duschade, skööönt. Sedan gick jag och hämtade tidningen, läste den, och sedan kom mamma&kusin rasmus ner.. Sen flöt dagen bara på, vid halv tio åkte vi och lämnade rasmus, och sen hem igen, och jag fick ett sms utav simon som inte mådde bra, så det blev ingenting idag :( sen mamma åkte till mormor och jag la mig och pluggade på allt till moppekursen jag ska ta på lördag!. Sen orkade jag inte mer så jag kollade på tv istället, och sen vid typ ett så skulle jag kolla om min moppe startade, och det gjorde den ju såklart inte :( så pappa fixade och trixade med den och tills slut funkade den! :) sen för en stund sedan dök simon upp helt plötsligt, jag hade väl såklart ingenting emot det! (a)<3 De va roligt faktist :) ah, och så åkte dom, och jag gick in hit och satte mig och började skriva här, vilket tog ett bra tag märker jag nu :p haha, jag ska kolla på film nu! vii hörs :)

050909

Hallååå! =)
nu sitter jag här, mamma, rasmus och pappa är ute och går med hundarna tack och lov, är riktigt trött faktiskt! .. menmen, idag har jag ju vart i borås och shoppat, det var häärligt, köpte massa saker, men har inte hunnit ta bilder på det jag köpte, men det kanske kommer lite senare! :) sen har jag insett att jag glömt lägga upp massa bilder som jag lovat att lägga upp, till exempel från den gången då malin färgade håret på mig, och sedan även ifrån dead by april@ Liseberg. Men jag lovar att det kommer antingen ikväll eller imorgon, troligast imorgon!. men efter att jag, mamma och pappa shoppat i stan så åkte vi till sjukhuset och hälsade på mormor, uscha det var verkligen hemskt och se henne ligga där, helt hjälplös, hon får ju inte ens lämna sin sjukhus säng :(<3 Men hon kommer klara det&bli bättre, det vet jag!<3 Sen när vi kom hem så satte jag mig vid tvn och kollade på tv lite, sedan kom lilla rasmus hit :) och så har han varit här sedan dess. Pappa ska skjutsa hem honom ikväll typ runt elva eller så :p jag själv försöker hitta någon att vara med, orkar inte va hemma ikväll! ..

Imorgon ska jag ju va med Simon, det ska bli härligt, saknar honom som en took ju, inte vart med han på över en vecka nu! :(<3 äh, jag har inget mer att skriva nu, så det här får räcka! :)

050909

Godmorgon på er! :)
Idag händer det saker, Jag ska till stan och shoppa lite med mamma och sedan ska vi besöka min mormor på sjukhuset! :) Det var ett tag sedan jag träffade mormor nu, så det ska bli roligt att träffa henne igen! =) Sedan i eftermiddag ska ju min kusin komma hit som jag berättat ett antal gånger nu ;) haha! :p

Just nu sitter jag här i sängen med Daneils laptop och ska kolla på gilmore girls :) Måste förresten köpa fjärde säsongen snart, kollade ju klart på tredje säsongen nu i veckan när jag var sjuk :( fast det får nog vänta till efter den 20 då jag får pengar igen :)

Jaa, det var nog det jag hade att skriva för tillfället, får se om jag skriver om alla mina och min kusins upptåg ikväll eller så! ;)

040909

Hallåå! =)
Här sitter jag och har ingenting och göra och lyssnar på Fame - Irene Cara, och fick för mig att skriva här! :)
Dagen idag var ganska bra faktiskt, gick fort! :) Men fyfaaaan vad omogen du är, låt mig va&ha på mig vad fan jag vill ditt äckel! förlåt, men att någon kan bli så jävla omogen och säga "men kolla, hon har ju simons tröja på sig"? jag har fan på mig vad fan jag vill och du ska inte säga någonting när hon har på sig mickes brallor hela tiden? juste!. så käft pucko! -.- Sorry bloggen, men jag blir så sjukt sur när någon är så sjukt omogen! x) haha!. Jaja, iallafall började med idrott idag, men var inte med eftersom jag vart sjuk i en hel vecka nästan, men dom andra spelade innebandy och Erik sköt en boll på min läpp :o hahaha! ;) Gjorde faktiskt rätt ont :p efter idrotten åt jag och Krall (rickard!) frukost, sen kom även Charlie och Zeb och satt och åt med oss :) Sen hade vi svenska prov.. hade inte pluggat någonting eftersom jag vart sjuk och inte ens vetat om att vi skulle ha det, men det visade sig att vi fick ha med oss våra anteckningar in(?) :s men jag lånade Kralls, vilket var till stor hjälp, tackar så myycket! :) gick nog bra på provet hoppas jag, sen när vi var klara med provet fick vi gå och låna böcker till bokarbetet vi ska börja med nu =D Jag lånade Jane Austen's bok Övertalning. Älskar ju Jane Austen så den här boken hoppas jag är bra =) åhh, nu kom den gulligaste låten ju, If tomorrow never comes - Ronan Keating, den texten är så sann! man behöver verkligen berätta för den man älskar att man gör det innan det är för sent.. <3 MEN, nu kom jag ifrån ämnet, SKOLAN! :p egentligen gör det inte så mycket men ändå ;) ah, efter svenskan hade vi en två timmars so lektion, men det gick ju bra, i slutet kollade vi på en svartvit film ifrån första världskriget, den SÖG!. hahaha, men jag lyssnade på musik och dagdrömde lite (a) ;) sen klockan tolv slutade vi, och jag åkte med ebba hem, tack för skjutsen gullet! :) och sen har jag suttit här en hel del, jag har varit i ulricehamn och köpt godis och sånt med pappa, och jag har varit ute i regnet med malin, (VAD FAAAN TÄNKTE VI PÅ? :P ) hahaha! :) och ikväll ska jag ta och kolla på en film tror jag och bara mysa med mig själv i sängen :)

Idag har min mormor också opererats, allt gick bra vilket är skönt, ska upp och hälsa på henne på lasarettet imorgon! :)

Imorgon vet jag inte alls vad som händer, min lilla kusin ska nog komma hit :) Sen på söndag blir det Simon, saknar han som en took!<3 har inte varit med honom sen i lördags, uscha! ;(<3

oooj, det här blev ett långtlångt inlägg ser jag nu, ursäkta mig för detta! :) Men nu ska jag kolla på film, kanske skriver imorgon eller så! ;) Förresten, vad gillar ni min nya design? =)

040909

Godmorgon på er alla där ute i stugorna! =)
hahaha, nej usch, jag är jättetrött, men bara till att pallra sig upp ur sängen snart och ta på mig mina kläder! :)
dagens outefit orkar jag inte ta kort på just nu, kanske lägger upp senare, men iallafall ;)
Jeansleggings från cubus 199:-
Simons Judas Priest tröja
ed hardy tröja (köpt i turkiet!)
aa, jag kanske orkar ta kort när jag kommer hem eller så, vi får se! :)
näe har ingenting att skriva här igentligen, men hade lust faktiskt :p
men vi hörs senare när jag kommer hem i eftermiddag! :)


030909

Hallååå! =)
är foooortfarande sjukis, och nu är jag riktigt riktigt trött på att vara sjuk, sitter här med feber och förkyldning, och just nu vill jag fan hellre va i skolan! ;( Saknar alla i skolan, speciellt sofia&simon! :/<3 Men i helgen hoppas jag på att vara frisk och att simon mår bättre, han mådde inte bra igår nämligen, stackars älskling<3
Iallafall, just nu sitter jag och kollar på 27 dresses, love iiit! taha, så sjukt bra är den! =D jaa, och idag ska jag nog försöka städa mitt rum, och hålla det rent och fint tills åtminstonde lördag, för då kommer min söta lilla kusin rasmus hit! =) minns inte när jag träffade honom senast, längesedan var det iallafall! :) Sen i helgen, vet faktiskt inte om det blir lördag eller om det blir söndag så ska jag vara med simon om vi båda mår bra då iallafall! :)<3 men nu ska jag fortsätta kolla på tv! :)


020909

Hallååå! =)
är fooortfarande sjukis, inte roligt längre alltså! ;(
feber och allt, uscha! :( Verkar som om alla är i skolan idag också, ingen och prata med överhuvudtaget :/ jaa, idag händer ju som sagt ingenting, mer än att jag ska städa lite, och plugga oså .. just nu lagar jag mat och kollar på Sex and the city, säsong två! =D Fick den stora underbara sex and the city boxen i julklapp förra året :D äh, har inte så mycket mer att skriva igentligen, mer än att jag hoppas att ni gillar min nya design! :) vi hörs!

010909

Hallåå! =)
Jag är fortfarande sjukis, fast jag gick till skolan idag först, för jag och simon hade bestämt att jag skulle med han hem idag, men så blev det ju inte .. :( Det slutade med att jag och Malin åkte hem ifrån skolan, jag för att jag var yr&hade huvudvärd&feber&massa skit, och malin hade ont i huvudet och så .. ;( ah, inget komplicerat mer än att vi tog buss hem och så. Nu har jag ganska hög feber så ingen skola för mig imorgon inte, lite små drygt, mycket roligare i skolan än att vara ensam hemma och inte ha någonting att göra :/
Men iallafall, jag ska sätta mig och göra om bloggen lite nu, men vet inte om jag orkar bli klar idag, så jag kanske fortsätter imorgon om det är så, det får vi se. Tänkte säg till det så ni inte undrar vad som händer här! :p

RSS 2.0