310809

Hallå! =)
Igår var jag på rångedala marknad, gjorde några riktiga fynd! ;) köpte två böcker, 4 spel&en skiva för 4 kronor x) sen köpte jag ju lite andra saker också, som en tavla tillexempel ;) Jag jobbade ju där på loppisen, vilket var ganska roligt, man såg en hel del fånigt folk, visst, det regnade som tuuusan men vem tar en barnstol på huvudet för att skydda sig ifrån regnet? hahaha. gud såg helt galet ut verkligen!. Jaa, jag och Mikaela gick runt nere bland knallarna jag hittade ett jättegulligt linne :) kanske kommer bilder på allting senare, inte idag iallafall! ;) ah, och när jag kom hem igår vid typ klockan två så slängde jag mig direkt i sängen och kollade på gilmore girls säsong två&tre! ;D sen låg jag där i stortsett hela kvällen, mådde inte alls bra..

Idag är jag hemma ifrån skolan, för jag har feber&är jätteförkyld, ville fan till skolan ju :o få träffa älskling :/<3 saknar han som attan ju.. menmen, mamma sa iallafall att jag skulle va hemma idag så att jag kanske mår bättre imorgon, ska vara med simon då, så jag måååste må bättre imorgon! Just nu sitter jag och kollar på Vakna med The Voice, har saknat det programmet! ;) snart ska jag äta har jag tänkt, och sen blir det väl gilmore girls igen, får se! :) Förresten, ni ska få några få bilder ifrån vidablick någongång senare i veckan också =) men nu ska jag fortsätta kolla på tv och så, vi hörs gullungar! :)

290809

hejjjsan! :)
Jag hann inte skriva igår faktiskt ..
Jaa, i torsdags åkte vi ju till vidablick, var sååå jobbigt, men roligt på samma gång! :) Jag gjorde bort mig en massa gånger, och fick utbrott på en kille som jobbar där som heter Elias, hahah som alltid! =) ni skulle sett mig alltså, ni hade hade skrattat som sjutton! ;) hahaha, sofia blev jagad av en kille i sjuan så hon blev jätterädd för dom höll på som fan typ höll på med strömbytaren och så.. så hon sprang i väg, och jag följde efter och helt plötsligt var vi i Bankeryd, hahaha! :p så vi gick runt och letade efter en kille som vi båda typ känner som heter marcus som bor där, men vi hittade honom inte :( Men vi såg en annan kille som va snygg iallafall! :D :P haha, sen skulle vi sova vid tolv, såå drygt -.- men ah, när jag väl somnade vid typ två, så kommer det in fullt med killar ifrån sjuan och tänder taklampan och skriiiker att klockan sju på morgonen och massa skit, fyfaaaan vad sur jag blev, haha jag skrek en hel del då ! fyfan, ah sen tog det ju typ två timmar att somna om igen, så jag sov inte mycket den natten :p så jag var sur och grinig på morgonen, men alla andra hade roligt åt mig iallafall ;) Sedan gick jag med en grupp med sjuor på gruppdraget, så sjukt drygt. sen vid tolv var det lunch och sen skulle vi hem, haha jag, sofia och Simon (en bdoare i oranga!) fick åka med MATBILEN hem! :D xD haha, sov så jävla gött på vägen hem :p sen satt jag i skolan en stund och sen kom pappa&mamma och hämtade mig! =) när jag kom hem lade jag mig och sov en stund, och runt klockan halv sex kanske, så åkte jag till simon där jag sov över! :)<3 sjukt mysigt!<3 och förresten, idag är det två månader! (a)<3 men nu orkar jag inte skriva mer, ska nog byta om tror jag,  slänga på mig ett par jeans en skön tröja och en tofs, perfekt! =) Vi hööörs! :)

260809

Heeej! :)
Det här blir sista gången jag skriver innan jag åker till Vidablick i Bankeryd imorgon! :) funderar på att mobilblogga medans jag är där, men man får egentligen inte ha med sig sina mobiler dit (a) hahaha, men jag tar med mig min ändå såklaaart! :) så får se om det kommer några mobilbloggar, men jag tror nog inte det .. Just nu packar jag, inte så roligt, önskar att jag slapp, men det går ju inte! jaa, och när jag kommer hem på fredag ska jag vara med simon, kommer sakna han som en tok ju :o <3 men jag ska sms bomba honom imon (a) näe, jag får fortsätta packa nu, kommer aldrig bli klar annars :o men vi hörs n'r jag kommer hem på fredag! :) Ha det så bra gullungar! :)

250809

Hallååå! =)
Idag har jag vart i skolan som ni antagligen förstår ;) haha! :)
började med planering, var drygt och sen säger lennart och ingrid till mig att jag ska stanna kvar efter lektionen så att dom kan prata med mig .. :o blev sjuuuukt nervös :p haha, ah sen när jag stannade kvar så berättade dom för mig aatt JAG FICK BYTA HALVKLASS! :D så nu är jag inte 9C2 längre, jag är 9C1! :D blev jätteglad eftersom jag verkligen längtat efter att få byta klass! :) haha. ah så jag hade matte i min nya halvklass vilket gick bra, men klockan nio var det BDO foto, så jag och sofia fick pallra oss till idrottshallen och ta kortet med alla andra BDOare! :) lite små drygt faktiskt haha! ;) ah, och efter det så hade vi BDO möte. Jag, Sofia, Axel och Karin satte oss i spec-rummet och planerade kvällen på vidablick på torsdag! ;) JUUUSTE, jag åker ju till vidablick på torsdag, det visste ni ju inte :o men jag kommer hem på fredag igen, så det gör inte så mycket! ;) tihi. ah, så vi satt där och planerade, men sen blev fet så oseriöst så vi bestämde oss för att avsluta mötet och gå till våra lektioner.. Vi skulle välja slöjd våran klass, och sofia fick mig till att välja träslöjd, men jag ångrade mig direkt och bytte med måns, så nu har jag textil slöjd igen! :) vi ska göra dockor -.- orkar inte med det .. men skitsamma. Efter slöjden hade vi lunch, ingen god mat, men jag gick till pizzerian och åt Pitabröd! =) mummms!. klockan ett hade vi matte, vääärsta drygt typ, men överlevde ju ;) sen hade vi rast, jag och malin köpte en macka som vi åt i kafeterian, och sedan hade vi NO, efter No'n slutade vi, och jag tog bussen hem med simon, som åkte med mig! :) så jag är med han nu då alltså ;) hahaha, om ni inte förstod det menar jag ;) jag vet faktiskt inte vad vi ska göra, jag sitter här och simon läser FRIDA, tjej tidningen ;) hahah. vi får väl se vad vi hittar på :) vi hörs sötnosar! =)

240809

Hallå! :)
Har inte varit sugen på att skriva på ett tag nu, ni får ursäkta ..
Bloggen kommer nog ligga nere ganska mycket nu ett tag, känner inget sug för att skriva utan vill bara sova typ när jag kommer hem ifrån skolan.
Iallafall, igår var jag i borås med Malin, köpte en klänning, ett par skor, en tunika, en cardigan, ett halsband och kanske något mer, minns inte riktigt ;) Och senare på kvällen gick vi ut och fotade, blev några sjukt fina bilder! :) kommer några på mig lite senare! :)
Idag däremot, hade vi skolfoto i skolan, och jag hoppas verkligen på att jag blev bra!! hade världens jävla killer skor, eller ja dom jag köpte igår, OOOONT! hade jag iallafall ;) och imorgon blir det ännu mer skolfoto, så blir ett par killer skor imorgon med, fast ett par andra :p jaa, nu ikväll ska jag kolla på Lipstick jungle, älskar de! :D Verkligen något jag tipsar om, fast det kanske inte är så roligt att hoppa in mitt i säsongen? haha :) men nu ska jag försöka pallra mig ut om jag orkar, får se! :)

klicka på bilderna så blir dom större! :)
Kommentera gärna vad ni tycker om dem! :)








220809

Hallå! =)
Kvällen igår var suuper! :) Kunde inte blivit bättre :)<3 Alla artister var super bra, och det fanns en hel del roligt folk där nere, hahaha! endel var verkligen så långt ifrån nyktra att det var helt galet! :P När det var slut runt åtta halv nio så gick jag och simon och mötte mamma och pappa, och sedan gick vi lite för oss själva :) sen skulle simon äta, jag var inte hungrig haha :p jaa, och sen gick vi runt och provade alla "kändis händer" haha, det var riktigt roligt :D sen skulle vi åka hem, klockan var runt halv elva eller så :) Simon somnade i bilen, och gud vad söt han är när han sover (a)<3 jag somnade en liten stund också faktiskt, då drömde jag heeemskt! ;( var underbart att vakna och se simon jämte mig faktiskt!<3 sen skjutsade vi ju hem simon, blää jag ville inte att kvällen skulle ta slut :/ menmen .. sen åkte vi hem och jag somnade skönt i min säng!
Bilder kommer! :)

210809

Hallå! =)
Har inte så mycket tid till att skriva faktiskt! ;)
Igår åkte jag med simon hem efter skolan, var skoj&mysigt!<3
åkte hem runt halv nio, lade mig i sängen direkt nästan och kollade på American Pie; The Wedding, haha skön film ;) men somnade runt tio, aldrig sovit sååå gott i hela mitt liv typ, men så vaknade jag utav ett sms jag fick av sofia imorse, haha jag blev såååååå sur på henne ;) Sen i skolan mådde jag inte bra så var inte med på idrotten utan jag och Lina fick visa runt Lieth(uttalas Leith) i skolan, haha men han kan ingen svenska typ och bara liite engelska så ingen av oss sa någonting, så vi gick bara runt lite snabbt och sen gick vi tillbaka till idrotten :p haha, sen hade vi rast efter det då, satt och pratade med simon :)<3 sedan hade vi bild, va rätt okej faktiskt, sen hade vi hemkunskap, ååååååååh jag hatar det! vi skulle göra vårrullar, fast man lagade det som Crêpes :S hon är konstig! iallafall så hade vi svenska efter det och sen vid 13.40 slutade vi, så jag, Louie och Alexander gick och väntade på den tidiga bussen, och sen åkte vi hem var skoj! :) nu är jag hemma och har precis ätit, ska snart göra mig i ordning och sen bär det av, jag, pappa, simon& kanske någon mer ska kolla på DEAD BY APRIL@LISEBERG! :D Längtar massor!<3 att få se Dead by april, gash, känns galet! :D eller ja, det är ju inte bara dead by april, det är på Nrj in the park, så det är Arash, Darin, Swingfly, Sheri och Janet också förutom Dead by april då! =) längtar massor! :D men nu ska jag leta kläder och sen ska vi väl åka antar jag! :) bilder kommer om jag tar några! :D

190809

Hallå! =)
nu har jag äntligen kommit hem ifrån skolan, som varit USEL! började bra faktiskt, haha såg sofia  så jag ropade SOFIIIIIIIIIAAAA och sprang som en toook till henne! haha! ;D men sen gick allt i superfart neråt! humöret blev bara värre och värre och sofia vet ganska mycket varför.. men det ska vi inte ta här tycker jag inte. mina ord idag har varit "jag vill hoppa från ett hög hus", "Jag vill hänga mig" och "jag vill hugga huvudet av någon" så jaa, ni kan förstå att mitt humör inte var på topp.. och när jag kom hem fortsatte allt att gå neråt! Fick reda på att min mormor hamnat på sjukhus, varför har jag ingen lust att ta upp här .. Jaa, och hockeyn ikväll blir det ingenting med, visst låter min dag TOPPEN? *ironiii!* Nej, låt oss nu hoppas på att dagen börjar gå uppåt istället för neråt? jag orkar inte skriva här mer, behöver springa på toa och även lägga in mitt pita bröd, som blir det första riktiga maten jag äter sedan klockan halv elva på förmiddagen IGÅR! .. men vi hörs gullungar! :)

190809

Hallååå, eller ska jag kanske säga GODMORGON! ;)
har haft lite mycket och göra nu i två dagar, så därför har jag inte skrivit, bara så ni vet! =)
usch, klockan är 06.21 och jag är så antiskolan så det finns inte :o det känns lite halv nice att börja igen, men bara för att man får träffa alla igen oså! :) vårat schema är KATASTROF, dom har satt det så att vi ska börja med FRANSKA (alt, Tyska, spanska&språkbas!)  idag, liksom, vem minns något av det som vi höll på med innan skolan slutade? inte jag iallafall! x) haha!. men den här terminen ska jag jobba riktigt hårt, eller ja, försöka jobba hårt iallafall.. det är ju bara till att hoppas på det bästa! =)

Iallafall, imåndags så färgade Malin mitt hår, bilder kommer någon annan dag, har inte fått dom skickade till mig utav sötmalin än ;) Jag lovar att de kommer upp såfort de når min dator! =)

Igår var jag med simon, myys! =) Jag åkte dit runt elva och vi satte oss och kollade på tv direkt ungefär. Sedan kom Simons lillebror David och satte sig med oss, och så bestämde de att vi skulle kolla på "The hills have eyes" inte en film jag rekommenderar, hatar skräckfilmer, och jaa inte så värst trevligt att kolla på en skräckfilm då ;) haha. Men som tur var satt Simon och höll mig i handen genom hela filmen, och de hade väääldigt roligt åt mig när jag satt och kollade ut genom fönstret på vädret istället för på filmen när det var läskigt xD haha! =)




skjorta/tunika, bikbok 299:-
Leggings, cubus.
skor, lacoste.


Fick förminska bilden, så förlåt om det ser konstigt ut!!
skor, lacoste

Men nu måste jag skynda mig faktiskt, Måste packa väskan och så innan jag ska gå till bussen vid 06.10 :)


170809

Hallåå!
Igår var jag ju hos simon som jag skrivit redan :) åhh, vad jag inte ville åka hem,! :/<3 jag ville bar astanna där och få vara med honom hela tiden! ;(  det är galet hur sjukt kär jag är i honom, och hur mycket jag älskar honom!<3 okej, det här kan och kommer säkert tolkas fel, men jag önskar att vi skulle kunna få sova över, liksom skulle kännas bra att bara få sova jämte honom.. <3 iallafall just nu lyssnar jag på låten "Söt sak" av Brolle! =) och så kollar jag på gilmore girls, idag vet jag inte vad som händer faktiskt, får se om det finns något att göra, funderar på att åka till ulricehamn och köpa hårfärg, måste verkligen färga håret innan skolan börjar på onsdag och imorgon vet jag inte om jag hinner, ska vara med simon nämligen =)<3 får se om någon vill följa med in till ulricehamn :) näe, jag ska ta och fortsätta kolla på gilmore girls, vi hörs kanske ikväll :)

Love
/iidajohanson


160809

Hallåå!
Igår hann jag faktiskt inte skriva, jag och malin åkte in till borås för hon skulle köpa en tröja, och jag skulle kolla på ett par skor, men köpte dom aldrig, hann typ inte :p ska köpa dom på lördag istället! =) sen efter det så åkte vi hem och kollade på en film hemma hos malin, sommaren med göran, haha jag vet att den går på bio, men är man bäst så (a) Den filmen var suuper! =) rekomenderar den verkligen, rolig som sjutton! :) sen när den filmen var slut vid typ halv åtta så fixade vi oss hos malin, och malin råkade välta en flaska body lotion och det splashades ut på MIG! :o hahaha, fyfan va hemst de va! x) så när vi var klara så fick vi åka till mig snabbt, så jag fick byta leggings sen bar det av till simon, där jonas var och tinna som kom lite senare, och så kollade vi på en film som heter "the haunted" inte så läskig, men va endel äckliga saker oså! :) men det var mys! :)<3 Idag ska jag åka till Simon och va med han då såklart, myys! :)<3 sen blir det väl inte så mycket mer som händer idag :p men nu ska jag leta upp en annan tröja, och sen vänta på att pappa vaknar så han kan skjutsa mig till simon! :) Vi hörs gullungar! =)

Love
/iidajohanson

140809

Hallååå!

nu har jag inte skrivit på två dagar .. Men det har inte hänt så mycket faktiskt.
Igår hände det inte så mycket var i ulricehamn med pappa och aktiverade mitt bankkort och så! :) Sedan på kvällen gick jag ut med malin och pratade oså, sen gick vi till henne och kollade på film oså, hahaha! den filmen vi kollade på va så jäääääävla rolig! xD haha, aja och så bestämde vi att jag ska följa med henne till borås en snabbis imon(idag!) för hon ska köpa en tröja&jag ska kolla på ett par skor! :) sen ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt, får se! :) Imorgon ska jag vara med simon tror jag, får se om jag inte skulle på träningsmatchen! x) men nu ska jag kolla på gilmore girls och så! :) vi hörs cutiepies! :)

Love
/iidajohanson

120809

Hallåå! =)
Simon kom inte hit igår, så malin skjutsade mig till ulricehamn och så köpte vi massa godis och så, sen åkte vi hem till henne och kollade på  film! :) jätte skoj! =)
Idag däremot, kom Simon hit, sjukt mysigt!<3 han åkte hem för en stund sedan, och jag saknar honom som en toook redan nu! :(<3 längtar massor tills nästa gång vi ska ses! :* jaadu, imorgon händer det inte så mycket, skulle åkt till ulricehamn och träffat Mikaela, men blir nog inte så, mår uselt, känner att min förkyldning sätter sig i kroppen nu.. :/ Men nu ska jag fortsätta och kolla på tv, vi hörs säkert imorgon! :)

Love
/iidajohanson

110809

hallååå!
Igår var jag ju i stan med malin, det var sjukt kul! :)  det kommer bilder på vad jag köpte i slutet på inlägget! :) ja, när vi kom hem vid halv fem ungefär, så åkte malin hem till sig och jag hem till mig, och sedan runt sju fick vi för oss att åka runt lite på mopederna, jag väntade ju ändå bara på att simon skulle komma till mig, men på vägen till hökerum fick jag ett sms av han som sa att han kunde komma imorgon(tänk tisdag/idag!) istället, så då gjorde det ingenting att jag och malin åkte till hökerum och körde runt lite där! :) så vi åkte upp till skolan i hökerum och sattt där och så ;D sen smsade jag simon och frågade om vi kunde åka till han och Jonas, och det fick vi så vi åkte dit oså! :) det var skoj! fick en sjukt söt gossedjurs hund utav simons lillabror David! :) gullig av honom! och så åkte vi hem därifrån runt halv tio eller så! :) kom hem hit vid tio eller något liknande, och då satte jag mig och kollade på Beck med pappa! :) Och när jag skulle sova insåg jag att det åskade massor så jag blev liiiivrädd! :( inte skoj, men jag somnade tillslut runt halv ett eller ett och sov som en stock hela natten, sjukt skönt! :) vaknade vid kvart över tio idag, och har kollat på tv bara ungefär! :) Jag och malin skulle igentligen åka till ulricehamn idag, men blev inte så, utan vi åker kanske på torsdag istället! :) vi får se! ;D Så simon kommer hit idag istället, och nu ska jag ta och kolla på en film och vänta på att höra ifrån honom! :) ni får ha det så bra!:)

Bilder på allt jag köpte igår + mina födelsedagspresenter jag fick i fredags! =) (Klicka på bilderna för att se dem i större format!)

warpskor, stadium
Mönstret på mina nya warpskor, stadium 299:-

warpskor, stadium
mönstret under mina nya warpskor, stadium 299:-

warp skor, stadium
mina nya warpskor, stadium 299:-

warp skor, stadium
mina nya warpskor, stadium 299:-

wonderwomen, cubus
Wonderwomen, cubus 150:- (rea!)

Linne, Gina Tricot
Linne/tunika, Gina tricot 29:- (rea!)

Linne, Stadium
Linne, Stadium 99:-

tröja, Gina Tricot
Tröja, Gina tricot 149:-

plånbok
Paris Hilton plånbok (födelsedagspresent!)

väska!
Paris Hilton väska (födelsedagspresent!)

tamron 55-200mm
Tamron objektiv 55-200mm (födelsedagspresent!)

Love
/iidajohanson

090809

Hallååå!
idag är jag trötttt! inte sovit så bra! :/ menmen. idag runt klockan ett tog jag moppen och åkte till simon, massor med mys!<3 och runt sju åkte jag hem för simon skulle till Franklin och grilla! =) när jag kom hem åt jag lite snabbt och sen gick jag ut med mikaela, skönt att prata med någon som förstår! sen gick vi hem hit för det var så kallt ute, och sen satt vi här till klockan 22, för då drog hon sig hemåt, och jag stannade ju kvar här såklart :p pratade med simon på msn och så, vilket jag fortfarande gör! :) Imorgon åker jag till Borås med Malin på dagen, och sen på kvällen kommer simon hit!<3 ååh, jag längtar redan tills simon kommer! (a)<3 har väl inte så mycket mer att skriva igentligen, mer än att det endast är 10 dagar kvar tills skolan börjar, längtar INTE! vill hellre ha mer sommarlov!.. menmen, så är de ju. Men vi hörs! =)
Förresten så har jag fixat en hockeyblogg på devote, som kommer att fyllas när säsongen börjar! :)

Love
/iidajohansson

080809

Hallååå! :*
idag har jag haft kalas. de var väldigt roligt faktiskt, fick träffa en kusin som bor i kina egentligen oså! =) fick 2000 kronor utav alla sammanlagt i present! :D massor med tack! =) sedan hittade jag en moppe på blocket som vi KÖPTE! :D så nu har jag moppe också! :D ah, och påvägen hem så åkte man ju förbi simon så jag stannade till där så han fick se min elskling, som jag försöker komma på ett namn till, väldigt svårt fatiskt :o x) och sen följde han mig hit till Nitta :p haha, nödvändigt! ;) och så bestämde vi att vi ska träffas och va imon! :)<3 åååh, jag vill bara ut och köra min elskling! ;( men får väl vänta tills imon! .. längtar! x) just nu lyssnar jag på musik och äter choklad, är såååååååååå hungrig men orkar inte fixa något ;/ drygt!. jag orkar nog inte skriva mer nu, men vi hörs imon! =D

Min elskling;



Love
/iidajohanson

070809 - Sweet fifteen!

Hejjj! :*
Idag fyller jag femtooon! =D inte för att det är så jätte speciellt för mig igentligen, men det är ju ändå min födelsedag! =)
Simon kom hit runt halv sex efter massa krångel med hans moped ;) haha! :)<3 så vi myste lite, sen kom mikaela och Andreas och sa grattis så vi stod och babblade massor! :) sedan gick jag, mamma, pappa och simon ner och badade hos Annie, haha sjukt kul var det! :) och sen gick jag och simon hem hit och bytte om och så, sedan myste vi masssoorrrr! loveit!<3 ah sen åt vi, och sedan myste vi ännu mer, och så vid 00.10 så åkte han hem, det är därför detta inlägget kommer sååå sent! ;) tihi!. Tack för allt älskling, du är bäst&bara minminmin!<3


Jag har fått tre presenter ifrån min mamma&min pappa, det var;
Ett Tamron 55-200mm objektiv
En paris hilton väska
En Paris Hilton Plånbok.

Från mina bröder fick jag en Dvd spelare,
Ifrån simon fick/ska jag få gå på bio med han antagligen! :)<3
och ifrån simons lilla syster fick jag två st hjärtan som hon pärlat och så ah! :)
Tack för alllttt! :D
Bilder på alla saker kommer imorgon eller på söndag! :)

Love
/iidajohanson

060809

Hallååå! :*
Jag orkade inte skriva igår, eller ja, jag hann faktiskt inte! Jag solade en hel del igår, och sedan städade jag lite med, ska ha kalas för mig på lördag med släkten, eftersom jag fyller år imorgon! =) Idag har jag solat lite, städat en massa och även varit och klippt mig, Imorgon kommer Simon hit och är med mig, vi får se vad vi hittar på! :) två timmar kvar, sedan är jag 15 år! ;o känns gaaalet! ;) men jag ska kolla på tv nu, vi hörs imorgon! =D

Love
/iidajohanson

040809

Hejj! :*
ååh, cody kom hem igårkväll, så vi var ute och gick och pratade och allt, massa underbart ! =D Idag däremot har jag inte gjort så mycket, var ute och gick en långpromenad med tessie och så pratade jag lite med Simon på msn innan! =) saknar honom sjuuukt mycket, men han kommer hit på fredag!<3 och förresten, glöm inte av att jag fyller 15 på fredag :) tihi, Imorgon ska jag nog vara med sofia, gud vad jag saknar henne, har inte träffat henne sedan skolavslutningen! :( Men nu ska jag kollar på tv, så vi hörs! =)

Love
/iidajohansson

030809

Hejjj! :*
Jag glömde skriva igår :o gjorde inte så mycket igår heller iochförsig, haha! Åkte till borås på morgonen och köpte en bikini med matchande shorts och så köpte jag en bok! :) sedan när jag kom hem lade jag mig vid poolen och solade, så gött! ;D men så hörde jag glassbilen så jag sprang upp och hämtade pengar och köpte lite glass, och sedan lade jag mig på altanen istället, men då ville massa småkryp sitta på mig, så jag blev sur och gick in och kollade på sex and the city filmen istället. Älskar den filmeeen!;* och vet ni vad? Cody kommer hem idag! :D saknat han sjukt mycket, inte haft någon att ta mina promenader med ju ;(<3 men nu börjar wildfire så nu hinner jag inte skriva mer, tihi vi hörs! :)

Love
/iidajohanson


010809

Hejsan! :*
Kom hem för en stund sedan, har varti hos simon idag! =) Pontus kom efter ett tag också, massa skoj! :) förutom att min uppåt knapp på mobilen har slutat funka :o de är liite irriterande, men det går bra ändå! :) tihi, jag gillar att vara hos simon, det är så mysigt :* och hans familj är uuunderbar! :) jag har inte så himla mycket att skriva faktiskt, mer än att jag snart ska krypa i säng med Mötley crüe's bok "the Dirt" love it! men jag skriver säkert imorgon igen! =)

Love
/iidajohanson

010809

Hejjj! :*
tihi, nu sitter jag här igen, och lyssnar på musik! :) Har duschat och lite så nu på morgonen, och idag ska jag vara med simon! :) fast jag vet inte om jag ska åka till han eller om han ska komma hit än, vi får se! :) Jag ska börja fota mer nu har jag tänkt, men vad vill ni se för bilder? behöver hjälp med vad jag ska ta för bilder.. men nu ska jag äta frukost och vara med simon sen, så vi hörs! :)

Love
/iidajohanson


RSS 2.0