300309

Hejsan! (:

Nu vart det ett tag sedan jag skrev igen, men jag tycker jag sköter mig faktist ! ;D
Iallafall, som alla vet så är det ju måndag och helgen är över så vi börjar med lördag! (:

Lördag:
Var och jobbade på mammas jobb, Min kusin och hennes syskon var där också, kul och träffa dem! :) Sen på kvällen färgade jag mitt hår, bild kommer i slutet på inlägget!

Söndag:
Söndag var väääldigt seg, och slöade säg fram. Men jag hoppas att alla har ställt fram sina klockor iallafall, för nu är det ju sommartid! (: Klockan två la jag mig i sängen och kollade på Life is wild och sedan klockan 15.10 åkte jag in till ulricehamn och kollade på Ulricehamn vs Jonstorp. Det var en sjukt bra match det var väldigt roligt med, för på lördagen köpte jag ett par nya skor och jag hade dom på mig på hockeyn och mina skor var chock-rosa, och dom lös i mörkret :P haha!, det var riktigt skoj! ;D och Min favorit gjorde ju två mål på matchen med, snygga som sjutton! höhö (: sedan på kvällen åt jag mat och kollade på Wipeout, skoj som fan! ;D

Måndag:
Åkte till skolan som vanligt, men fick så jävla ont i magen så var bara på en lektion .. sedan vid 11.40 åkte jag in till ulricehamn och skulle ta en buss därifrån men det visade sig att det inte gick en enda buss till nåonstans nära nitta, så fick vänta ändå till 13.35 på att få komma på en buss och åka hem, fiifan! men det var skoj på vägen hem med Daniel Lundh! (; sen när jag kom hem satte jag mig här så klart och bestämde mig för att skriva här i bloggen! (:

så sjukt fin text:
What I have in me
in my mind is you
I would die if we were through
What I'm feeling now
when what I'm having is you

All I have is you
and it's all that i'm breathing for
All I need is you
Now I can't make it through
I am losing you forever
I am lost in pain without you
I am leaving ground forever

Bilderna som är utlovade:

Mitt hår, man ser inte så bra, men det är mörkare iallafall! (:



Mina skor:


och sist men inte minst, min personliga favorit bild från hockeyn igår, tagen av mig såklart:


Jag älskar er! ♥

Over and out
/i

270309

Heeejsan! (:

höhö, hade utvecklingssamtal idag, gick rätt bra tycker jag! ;D men fan va kasst de nya temat här på bdb är :o trodde de skulle va snyggt ju ^^. även bestämt att malin inte ska med till turkiet längre, eller ja, hon sa att hon inte ska de så. när hon väl avbokat de så kan hon ju inte ändra sig! hade även franska prov idag, MUNTLIGT. fick G på de iallafall, stooooolt! :D haha. mumsmums, nu ska jag typ äta eller nått tror jag, är hungrig som fan!.

Sofia Andersson
Vi har inte känt varandra så himla länge igentligen, sedan vidablick i sjuan. Men jag är så oerhört glad att jag fick chansen att träffa en sån underbar person som dig! du går inte att beskriva, inte ens med alla ord som finns i hela världen, inte ens på andra språk. Du är så mycket för mig, du finns alltid där, och jag vet att jag alltid kan lita på dig. Vi har aldrig bråkat, och jag hoppas att vi aldrig gör det heller, för det vet jag inte om jag skulle klara av faktiskt! Okej, jag känner mig ganska patetisk som sitter och skriver det här, men jag vill att du ska veta hur fruktansvärt mycket du betyder för mig. du&jag på vidablick med sjuorna, de är total kaos verkligen. somnar och försöver oss och gör galna saker och allt.. jag vet inte vem jag skulle vara om jag inte fått träffa dig, du är mitt solljus i svåra tider! Du är så mycket, du är bäst, du är allt, och framför allt är du mitt miffo, Jag älskar dig sofia<3

Hare bra sötiiingar! (:

Over and out
/i

250309

hejsan! =)

Nu vart det ett tag sedan jag skrev, men så himla mycket att göra iskolan, sjukt jobbigt! ..

Måndag: Var i skolan såklart, rätt lång dag, men gick bra! =) efter skolan sen hade jag bestämt mig för att plugga men orkade inte, och var verkligen inte på humör. somnade sjuuukt tidigt, men det var skönt att sova! (:

Tisdag: skolan idag igen, kändes som längsta dagen någonsin, den ville ju aldrig ta slut .. :/ menmen. hade världens jevla huvudvärk hela dagen och orkade inte plugga, var och klippte mig dock, och man ser ju inte precis någon skillnad, men håret känns mycket fräshare nu.

Onsdag: Vaknade med en sprängande huvudvärk idag igen, och de gjorde så jekla ont så jag satt och grät i köket och det fick mamma att förstå att jag inte pallade gå till skolan, så hon ringde och sa att jag var sjuk. Mamma var också hemma från jobbet idag pga magkatarr(stavning?) fick vi veta efter att hon pratat med vårdcentralen i ulricehamn. Så jag följde med henne till apoteket och köpa medicin till henne. sedan när vi kom hem igen la jag mig i sängen och kollade på tv, och sen somnade jag i en halvtimma och vaknar upp med sprängande huvudvärk igen =/ hatar de! .. men tog en alvedon för en stund sedan och hoppas på att den ska hjälpa.. Sitter förövrigt och försöker installera Sims 2 nu, har så tråkigt, så kan ju lika gärna spela lite, höhö! ;D Men nu ska jag hämta mig något att dricka och sen ska jag installera klart sims! ;)

Over and out
/i

220309

hallåå! (:

Då är det söndag igen, och imorgon är det skola .. Helgerna går alldeles för fort!

Lördag:
började bra, åkte till Borås och köpte Mascara och en pennkjol, men sedan förstördes hela dagen genom att jag bråkade med malin, och jag var sur resten av dagen.. och sedan på kvällen fick jag världens huvudvärk, kändes som om någon stod och högg med en kniv i huvudet på mig :( menmen..

Söndag:
Den här dagen hoppas jag bli bättre, ska på hockey i eftermiddag och sen måste jag plugga lite med, tråkigttråkigt! skulle igentligen till skidbacken i ulricehamn, men orkade inte och har ju som sagt läxor =/ menmen. nu ska jag kolla på gilmore girls och sedan ska jag plugga! :)

Over and out
/i

210309 - försvinna för gott?

Ingen förstår hur fan de känns!? på utsidan visar jag ett glatt ansikte som inte bryr sig om vad någon tycker och säger, men insidan? På insidan är jag ett vrak!. Jag bråkar med min pappa hela tiden, och jag bråkar med mina vänner sjukt mycket med. Folk kallar mig saker bakom min rygg i skolan, men finns det någon som frågar om hur jag mår? Nej, ingen frågar. alla litar på den där fasaden, det finns ingen som ens försöker se BAKOM fasaden. Visst, jag sover gott om natten, och jag har mat som står på bordet varje kväll, och det har inte alla människor i världen. Jag kanske borde vara lycklig för det, och jag tackar min mamma för allt hon gett mig, det gör jag verkligen!. Och visst, jag kanske ser ganska bra ut, men är verkligen utsidan allt? det verkar så för alla som känner mig, jag tar bra bilder med min kamera, och plötsligt ska jag bli fotograf? men så kommer det några dåliga bilder och då kan jag inte bli det längre? Min lärare sa till mig på mitt senaste utvecklingssamtal "alla kan ju inte bli fotografer och jobba med hemsidor", hur kändes det tror ni? det kändes precis som om hon bara ställde sig och hoppade och krossade mina drömmar, hon sa till mig rätt ut "du kan inte bli det du vill". Men, nu ska jag inte tråka ut er med att jag mår så jävla dåligt, men det var skönt att skriva av sig lite iallafall..

Over and out
/i


200309

halooouuu! :D

helg helg käääära helg, du är sjukt välkommen! är ur trött, så det är underbart med helg, som jag hoppas ska spenderas med roliga saker! :) höhö, dagen idag har varit helt okej, men idrotten som jag hade som första lektion var urusel! men resten gick riktigt bra faktiskt, fick tillbaka ett bokarbete på svenskan, och jag fick VG- på läsning och G+ på skrivuppgifterna!, så jag fick G+ som betyg på hela bokarbetet! :D och när jag slutat vid 11.20 tog jag en buss in till ulricehamn då jag mötta Mikaela och så gick vi och åt pizza, MUMS! <3men sedan skulle hon tillbaka till som praktik och jag fick gå och vänta på bussen, satt där en stund och sedan kom Hanna Grandin dit, så vi satt och pratade, det var riktigt skoj! :) och sedan kom bussen och jag gick av sedan i hökerum, skulle till skolan där och så. höhö, sen åkte jag hem och nu är jag här, och snart ska jag äta något, och kolla på tv!

Over and out
/i


190309

Halloooo igen! (;

Var ute och sprang för en stundsedan, så himla sköööönt! sprang nästan 2 kilometer utan att stanna, är riktigt stolt över mig själv eftersom jag inte sprungit sedan i höstas (?) eller var det i våras jag sprang senast(?) jag minns inte men spela roll! ;) höhö. men nu har jag fått lov av mamma och pappa att däcka, så jag ska typ sova snart, jag vet att det är tidigt, men jag är såååå jävla trött! men ha det bra, så hörs vi imorgon! :)


Over and out
/i
jag tänkte bara vara gullig nog att bjuda lite på mig själv, bilden är ifrån när jag är riktigt liten och är hos min kusin! :)
jag är till vänster i bild, och Michelle(min kusin) är till höger! :)

190309

shalala! (:

Kom hem från skolan för en stund sedan, sjukt skönt att komma hem! jag har iallafall överlevt dagen, men kommentarer har jag iallafall fått!, Men ev av de tre killarna som sa allt i tisdags har iallafall bett om ursäkt, vilket var skönt. men sen är det ju några andra som kallar mig för saker nu, och dom har inte ens med saken och göra :s men jag orkar inte bry mig om det längre! .. Men det är jäävligt skönt att det är fredag imorgon iallafall, ska åka in till ulricehamn vid 20 i tolv eftersom jag slutar vid 11.20, och så ska jag vara med mikaela och "luncha" höh! länge sedan jag träffade henne nu ju! =) Men nu ska jag vänta på att mamma ska prata klart i telefon, och så ska jag prata med henne en stund, och sen ska jag nog gå ut och gå eller springa eller något liknande, annars ska jag äta! ;D haha! :)

Over and out
/i

180309

Helooo igen! :)

Med tanke på vad jag skrev i förra inlägget, och att jag åkte hem idag för att jag inte orkade med alla kommentarer .. alltså, jag är inte speciellt känslig, jag brukar aldrig visa när jag gråter osv, men att dom går på mig för en sån liten sak!? Jag tycker det är patetiskt, men på något sätt så tog jag verkligen åt mig av vad de sa, jag vet inte varför, jag förstår inte ens varför .. Och det här kommer nog låta väldigt konstigt men jag tycker faktiskt det är synd att det här händer nu, hade vart bättre om det hänt i höstas! För är det något som hjälper mig genom sådana här saker, så är det hockeyn, jag vet inte hur det hjälper, men det gör det verkligen. Nu är det ju visserligen match för Ulricehamn på söndag, men det är så långt dit, och jag vill bara på hockey nununu! .. men som sagt nu går ju det inte, men jag ska minsann kolla på hockeyn som går ikväll iallafall, det vore underbar om det kunde hända något så man kan få gapa lite här hemma iallafall, annars tar jag nog en lång promenad och lugnar ner mig med lite musik och så, vi får se! :) Men nu ska jag ta och titta lite på tv och försöka mysa eller så .. Och för er som ville veta, så ringde min rektor hem till mig nyss, för att prata om vad som hänt, det känns jäävligt skönt att veta att jag har honom och alla andra lärare bakom mig!


Over ant out
/i
Bilden är ifrån när jag var ute med hundarna innan, och det var så vackert på sjön! :)
jag tog kort på sjön när jag var ute och gick med vovvarna innan! :)

180309

helloo! (;

Vi kan ju ta veckan hittills! ;)

Måndag;
Var hemma från skolan, mådde inte bra, hade yrsel och huvudvärk och så ..

Tisdag;
Var i skolan och den dagen var ju inte speciellt bra iallafall ..
tre killar i min skola betalade inte för frukosten igår, så jag sa till Läraren som är husrådsrepresentant om det och så fick dom prata med rektorn och sen listade dom ut att det var jag som sagt till Läraren och Rektorn att dom inte betalat och så sa dom "men gå och knulla joacim bergstrand" joacim är min förre lärare, och så sa dom att jag är en fitt hora och så, och så sa jag till Läraren igen att dom fått veta att det var jag som sagt till honom om det och så fick dom prata med Rektorn igen och så blev dom ännu mer sura, så det var inte den bästa dagen precis! ..

Onsdag;
inte speciellt lång dag, då det blev en massa kommentarer om det som hände föregående dag så jag ringde och pratade med mamma och hon sa att hon skulle komma och hämta mig, så jag gick till bibloteket och pratade med Torbjörn och Robert och Sofia, det var trevligt, och sedan kom mamma och hämtade mig så jag är hemma nu, och var ute och gick med hundarna, det var skoj! men nu ska jag kolla tv och äta mat.

Over and Out
/i

140309

Hejs! (:

sitter här vid datorn, helt ensam hemma, sjuuuukt trååkigt! ;(  Daniel&David ska spela innebandy turnering hela dagen och ikvälll ska dom antagligen till kompisar, så jag blir ensam heeeeeela dagen :( :(  fan vad tråkigt, och alla är ju upptagna idag, så jag lär ju få vara själv med :( faaan va surt -.- men jag får väl slöa mig igenom dagen med twilight 4 boken och skellefteå vs linköping i eftermiddag .. hm, undrar vad man ska laga föra mat ikväll om daniel och david är hemma? hmmmm, mamma och pappa är ju inte hemma så jag får leka mamma till mina ÄLDRE bröder :P haha! (; äh, jag ska hitta på något gott att äta iallafall! Men nu ska jag lägga mig och läsa igen .. (a) men ni får ha det bra sötnosar! :)


Over and out
/i

130309

helloo!! (:
Idag är det ju fredag den 13, men jag har faktiskt inte haft så mycket otur, bara att jag glömde ta med mig strumpor till idrotten :P haha, men det hade jag antagligen gjort även om det inte var fredag den 13 ;) men dagen har varit riktigt bra faktiskt, slutade vid 11.20 så pappa kom och hämtade mig och så åkte vi och hämtade den fjärde twilight boken som jag hade beställt på bokus! :) och sedan åkte vi hem och jag har bara suttit vid datan typ sedan dess, har läst ungefär 115 sidor boken med, men ah ;) om en halvtimma ska jag på hockey, så jag måste faktiskt gör mig iordning nu ..

men jag har kommit på en ska, som de flesta redan vet så jag har fått glasögon nu, och bara för det så säger alla att jag är ett stud!? bara för att man har glasögon så är man inte ett stud!!! kan inte alla bara inse det, de som inte har glasögon vet inte hur mycket det faktiskt sårar när de säger sådär!! ..


over and out
/i

120309

Heejsan! (;
sitter här nu och har så sjukt tråkiigt! Men skolan idag var okej faktiskt, fick MVG på mitt engelska prov och lämnade in mitt aids arbete ;) och imorgon ska jag antagligen till Bohuslän och mina släktingar, men vet inte om jag vill dit faktiskt, kanske stannar hemma och går på hockeyn istället får se.. höhö, men nu ska jag sätta mig och kolla på hockeyn och mysa med tittigullet lite! ;)

Over and out
/i


110309

Hejsan! (;
yeye! :D
skolan idag var okej, men jobbigt med prov. men båda gick nog bra tror jag, känns så iallafall! :) ikväll var det hockey med Mikaela, det var skojjjsiiigt! :D Ulricehamn förlorade dock med 3-4 i förlängning, det var synd för man märkte verkligen att de ville vinna. något som var riktigt skoj var ju vid alla uif mål, sjuukt skoj! ;) men tänk så här uif, det här var en match, ni tar helsingborg på fredag istället! :D

Over and oooout
/i

100309

Heejs! :)
dagen har varit helt underbaar! :D
får nog börja från början, mikaela (Johansson) skulle igentligen med mig in till stan idag, men så var jag tvungen att åka med mamma, men mamma ändrade sig så jag smsade Mikaela (Svensson) innan jag gick och la mig och frågade om hon ville följa med istället. så imorse åkte jag med bussen klockan 08.00 och mötte upp mikaela vid apoteket, sedan gick vi och hämtade mina glasögon, och sedan köpte jag lypsyl på apoteket. sedan gick vi till hennes bil och började åka omkring i ulricehamn och visste inte vad vi skulle göra. sedan såg vi att det hade inträffat en krock uppe vid vägen mot Lassarinken. Sedan fortsatte vi åka runt och sen åkte vi till hennes mamma och skulle kolla om hennes syster skulle åka med oss och kolla på fotbollsturneringen men hon sakulle dit senare. så vi åkte till hallen och satte oss där, sjuuukt segt :p höhö. sedan fick vi åka ner med en tjej till och hämta frukt på ica sedan åkte vi upp igen och satt där och kollade, sen bestämde vi oss för att åka och äta så vi åkte och åt Kinamat! muums ;) så satt vi där och åt och sedan åkte vi till vårdcentralen där hon Praktiserar och hon är lättttt bäst på att parkera ;) HAHA! :D ah sedan följde jag med henne in en stund och sedan gick jag ner till stan och kollade runt lite på lindex och team sportia, sedan gick jag till ica och köpte tuggummi och sedan gick jag till bussen och väntade på den. och nu är jag hemma! (: Det här var min suuuper roliga dag och nu ska jag plugga -.- x)

over and out
/i

080309

Hejsan! (;

Ja då var helgen snart slut, den har vart mycket mysig med läsning och melodifestivalen på lördagen. Sedan idag har jag bara myst ocg kollat på tv! (:

På tisdag är det studiedag och då ska jag och Mikaela in och fika och hämta mina glasögon, mysmys! (: Imorgon är det ju skola med, usch! jag längtar inte alls.. och på onsdag har jag 3 prov, inte speciellt skoj! men jag ser framemot hockeyn på onsdag iallafall! :D

Over and out
/i

060309

Hejsan! ;)

nu har jag inte skrivit på ett tag, men det händer mycket den här veckan! :)

I onsdag var jag i göteborg med klassen, vi var på den botaniska trädgården, mysmys! Sedan på kvällen kom Mikaela och hämtade mig och sedan åkte vi till ulricehamn och kollade på en träningsmatch mellan Ulricehamn och Tranås! grymt skoj var det!

I torsdags var det en låååång och jobbig dag i skolan, och sen på kvällen var det skutt/disco, skoj som sjuttton! :D dansade mig igenom kvällen och jag var riktigt galen där ett tag ;) tihi.

Idag däremot, kunde jag nästan inte gå och hade sjukt ont i huvudet när jag vaknade imorse, men var en sån kort dag idag så jag gick till skolan ändå! :) slutade vid 11.20 och då hämtade pappa mig och malin och så åkte vi till ica och köpte dricka och godis och lite så, sedan åkte vi hem och nu kollar malin på en film på min dator och jag kollar på tv och sitter vid min brors laptop.. haha, men nu är mitt tv programslut så nu ska jag gå in till malin igen! ;)

Over and out
/i    ♥

030309

hellooo!


okej, nu tänker jag reagera!
jag sitter och kollar på "tyra bakns show" och så pratar dom om när muslimer i afrika blir omskurna, och allvarligt, dom är GALNA! det var en tjej som heter Miriam, när hon var 13 år fick hon gå till ett ställe för att bli omskuren, och när hon kom in i det här rummet då så är det fyra stycken vuxna människor, och hon får väl sätta sig på en stol eller något liknande och dom pressar i sär hennes ben och sedan kommer det in en kvinna med en kniv och bara börjar skära i den här tjejens underliv!? jag förstår inte hur man kan göra så, DET om något är elakt att göra!

Men nu har jag pratat av mig tillräckligt!

Over and out
/i

020309

hejsan!

skolan idag var dryyyyyg, men man får ju stå ut! =) efter skolan var det dags för optikern, var sjukt nervös men gick bra.. Ska däremot få glasögon, vilket jag inte längtar till, men så är de ibland! ;) har mått jättedåligt idag har haft huvudvärk hela dagen och har mått illa i flera timmar nu.. Men nu gott folk känns det som om jag ska däcka, så jag ska nog gå och lägga mig och kolla på 90210 igen! ;)

Over and out
/i

010309

Det här är alltså min nya blogg, Det här är som en ny början för mig. Jag har en annan blogg med, men jag är inte alls nöjd med den, men jag kanske skriver i den någon gång ibland, men jag ska skriva betydligt mer här! men nu ska jag sova, så jag börjar nog imorgon ;)

Over and out!
/i


RSS 2.0